Fri frakt over 999,-

Personvernserklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Mostue Lillestrøm AS (www.mostuelillestrom.no) og inneholder informasjon om registrering og bruk av dine personopplysninger, hvilke rettigheter du har, og hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på.

Mostue Lillestrøm AS, Storgata 26, 2000 Lillestrøm, er ansvarlig for databehandlingen. Du kan kontakte oss på telefon 63890770 eller e-post shopify@mostue-lillestrom.no

Vi samler inn personopplysninger om deg for å kunne levere bestillingen din. Opplysninger vi samler inn er navn, adresse, telefonnummer og epostadresse.

Nyhetsbrev
Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss må du samtykke til at vi sender deg e-post med informasjon om tilbud, nyheter og annen relevant informasjon. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å benytte linken som følger med e-posten i nyhetsbrevet. 

Cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen i vår nettbutikk. Vi benytter oss også av tjenester levert av tredjepart. 

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Du har rett til å kreve at opplysninger om deg rettes eller slettes. Dersom opplysningene vi har registrert på deg er feil eller ufullstendige, kan du kreve at de rettes. Retten til sletting av opplysninger gjelder ikke dersom det gjelder opplysninger som vi av lovgivning eller andre forpliktelser må oppbevare. Du har rett til å be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et vanlig og maskinlesbart format. Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til vår personvernserklæring, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du kan også kontakte oss.